реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 12 » 16 квітня Театр тіней «Verba» запрошує на шоу « Королівство тіней»
17:24
16 квітня Театр тіней «Verba» запрошує на шоу « Королівство тіней»
16 квітня Театр тіней «Verba» запрошує на шоу « Королівство тіней» 16 квітня о 19.00 в Чернігівському обласному драмтеатрі ім. Т.Шевченка Театр тіней «Verba» запрошує на шоу « Королівство тіней»!

На сьогоднішній день команда прагне долати будь-які бар’єри та кордони (територіальні, національні, мовні) між людьми у всьому світі за допомогою такої форми творчості як театр тіней.

Також, подорожуючи світом, артисти знайомлять своїх глядачів з Україною – батьківщиною багатьох талановитих та видатних людей. Має мрію одного дня стати в ряд з такими іменами як Шевченко, Кличко, Бубка, Джамала, та викликати позитивні яскраві асоціації про свою країну.

Шоу "Королівство Тіней"
Театр тіней VERBA запрошує у казковий світ улюблених з дитинства героїв та пригод! Магічне поєднання світла і тіні, політ фантазії та виклик можливостям людського тіла свторять незабутнє видовище для дорослих та дітей. Глядача чекає зустріч із мрійливою Попелюшкою, відважним Гаррі Поттером, допитливою Алісою, героїчним Геркулесом і безліччю інших улюблених персонажів всесвітньовідомих мультфільмів та казок.

Створи свій чарівний світ - зазирни у "Королівство Тіней"!

Також на глядачів шоу чекає прем'єра нової постановки з використанням 3D!!! Вперше в Україні VERBA представить широкому загалу творчий експеримент, в якому команда поєднає мистецтво театру тіней із сучасними можливостями графіки та візуальних ефектів.

Ціна квитка: 70-250 грн.
Квитки в касах Драм театру та на сайті : kasa.in.ua

Довідки за телефоном: +380939619885

Website: http://verbashadow.com
YouTube



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1050 | Теги: театртіней, ChernihivTheatre, verba | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar