реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 28 » 1 березня. У Чернігові відбудеться молитва "За мир, за Україну, за Надію"
12:19
1 березня. У Чернігові відбудеться молитва "За мир, за Україну, за Надію"
1 березня. У Чернігові відбудеться молитва Народний депутат України, лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала всіх громадян України та світу 1 березня провести спільну акцію на підтримку народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та спільну молитву за Україну, за мир і за Надію.
«Ми просимо всіх, хто зможе 1 березня, о 13:00, прийти на Софійську площу і спільно помолитись за Україну, за мир і за нашу Надію, щоб вона в ці важкі дні, коли її життя знаходиться на межі, відчула підтримку», - заявила лідер фракції «Батьківщина».
Сьогодні минає 76-й день голодування української льотчиці.
Юлія Тимошенко звернулась до всіх конфесій України з проханням у неділю, 1 березня, провести вранці спільну молитву за Україну, за мир і за Надію Савченко.
«За її життя, за те, щоб Господь дав їй сили триматися, за те щоб вона буде звільнена, - закликала лідер фракції. - Я вірю, що спільна молитва всієї України, всіх конфесій по всім церквам дасть сили і Україні, і Наді».

Водночас голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль просить долучитися до акції на підтримку Савченко жителів Чернігівщини. За його словами, у ці дні ми мусимо всі об’єднатися і помолитися за Україну та її кращих синів, яким дуже тяжко зраз в зоні бойових дій.

1 березня о 12:00, у місті Чернігові, біля Катерининської церкви, відбудеться молитва "За мир, за Україну, за Надію".
«Надія Савченко голодує за Україну, за мир, припинення агресії Кремля, вона голодує, щоб у нас були сили йти і боротися», - наголосив Валерій Дубіль.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1065 | Теги: БАТЬКІВЩИНА, молитва, Надія Савченко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar