реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 13 » На богатирському турнірі на призи Василя Вирастюка у Чернігові переміг чернівчанин Костянтин Ільїн
12:32
На богатирському турнірі на призи Василя Вирастюка у Чернігові переміг чернівчанин Костянтин Ільїн
На богатирському турнірі на призи Василя Вирастюка у Чернігові переміг чернівчанин Костянтин Ільїн Богатирський турнір на призи Василя Вірастюка відбувся у Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна.
Після виконання шести силових вправ перемогу в ньому здобув стронгмен із Чернівців Костянтин Ільїн, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Усього у змаганнях брали участь шестеро атлетів. Окрім названого Ільїна, були ще Віталій Герасимов із Харкова, Геннадій Данилов з Черкас, Сергій Романчук та Михайло Мельников з Макіївки, Артур Леус зі Львова. Останній виступав на такому турнірі вперше.
Організували захід найсильніша людина України і світу Василь Вірастюк та мережа заправних станцій "ОККО". Головним суддею змагань був чернігівський стронгмен, член збірної України з богатирського багатоборства Олександр Пеканов.
Як повідомив на прес-конференції, що відбулася перед початком змагань, Василь Вірастюк, цей турнір проводиться з 2003 року і має на меті популяризацію та розвиток богатирського виду спорту, пошук нових атлетів. У всіх містах, де він проходив, турнір мав неабиякий успіх у публіки.
Чернігівці також азартно підтримувала спортсменів. Однак на спортивну арену для випробування своїх можливостей ризикнув вийти тільки один атлет-аматор. За силу і мужність він був нагороджений призами від організаторів.
На стадіоні стронгмени виконали п'ять богатирських вправ: піднімали колоди вагою 120, 135 і 150 кг, 75-кілограмову гантелю та кулю Атласа (100, 150 і 170 кг), перевертали колесо вагою 360 кг, підіймали автомобіль, на центральній площі міста вони виконували трак-пул - тягли автомобіль вагою 14-16 тонн.

Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ, http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=741797



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1847 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar