реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 14 » Чернігівщина приймає Міжнародний Трейд-клуб
09:12
Чернігівщина приймає Міжнародний Трейд-клуб
Чернігівщина приймає Міжнародний Трейд-клуб 16-17 жовтня 2008 року за підтримки Міністерства економіки України, Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської регіональної торгово-промислової палати відбудеться візит Міжнародного Трейд-клубу до Чернігівської області.
Міжнародний Трейд-клуб є громадською організацією, яка з 1992 року працює в Україні, створена за сприяння та підтримки Мінекономіки України та об’єднує співробітників з торговельно-економічних питань майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.
Основною метою діяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом України, областей, окремих промислових підприємств, надання сприяння українським центральним та місцевим органам державного управління у залученні іноземних інвестицій, встановленню ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.
За роки діяльності Трейд-клубу дипломати неодноразово відвідували регіони України, де мали зустрічі з керівництвом областей, знайомилися з роботою підприємств різних форм власності, зустрічалися з представниками ділових кіл регіонів.
Результатами роботи Трейд-клубу є позитивна динаміка зростання зовнішньоторговельного обороту регіонів, збільшення надходження до областей іноземних інвестицій, створення спільних підприємств та відкриття представництв іноземних компаній.
У роботі Міжнародного Трейд-клубу візьмуть участь представники посольств та підприємств Азербайджану, Аргентини, Білорусі, Канади, КНР, Індонезії, Індії, Іспанії, Литви, Мексики, Німеччини, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Фінляндії, Хорватії, Швеції.
В рамках перебування Міжнародного Трейд-клубу в області його учасники відвідають виставку промислових підприємств Чернігівщини «Сіверські контракти-2008», яка проходитиме в Експоцентрі Чернігівської регіональної торгово-промислової палати.
Учасники Трейд-клубу проведуть переговори з представниками ділових кіл області, відвідають ряд провідних підприємств регіону, а також візьмуть участь у роботі ІV Міжнародного інвестиційного форуму.
Зустріч учасників Трейд-клубу з суб’єктами підприємницької діяльності області відбудеться 16 жовтня об 11:40 в Експоцентрі за адресою: м. Чернігів, вул. Рокосовського, 20-а. З питань участі у переговорах звертатись до Чернігівської РТПП за тел. (0462) 60-43-30.
Очікувані результати від візиту Трейд-клубу – збільшення інвестиційних надходжень в регіон, створення нових спільних підприємств, зростання зовнішньоторговельного обороту області.

Джерело: прес-служба облдержадміністрації.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1660 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar