реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 16 » Використовуєш символіку – платиш збір
12:44
Використовуєш символіку – платиш збір
Використовуєш символіку – платиш збір За використання символіки міста справляється збір.
Об’єктом оподаткування збору за право використання місцевої символіки є вартість виробленої продукції, виконаних робіт і наданих послуг з використанням з комерційною метою місцевої символіки - герб міста, назва чи зображення архітектурних, історичних пам’яток та інших об’єктів відповідно до переліку, затвердженого рішенням міської ради.
Платниками збору за право на їх використання визначено суб’єктів господарювання, розрахунковою базою оподаткування для яких є загальна вартість виробленої продукції із зображенням символіки міста на товарних знаках, а також вартість окремих видів продукції, виготовлення якої здійснюється з її використанням.
Дозвіл на використання місцевої символіки видається управлінням культури міської ради, яке здійснює облік надходження збору.
Ставка збору встановлена з юридичних осіб – у розмірі 0,1% вартості виробленої продукції, виконаних робіт, наданих послуг з використанням місцевої символіки, з громадян, що займаються підприємницькою діяльністю – 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
При цьому юридичні особи сплачують авансовий платіж, виходячи з розрахункової очікуваної вартості виробленої продукції, виконаних робіт, наданих послуг за один місяць. У подальшому розрахунки з бюджетом проводяться щомісячно до 15 числа місяця, наступного за звітним, виходячи з фактичних об’ємів і вартості виробленої продукції, виконаних робіт, наданих послуг.

Джерело: Зубок Ольга, начальник управління оподаткування юридичних осіб ДПІ у м. Чернігові.



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1429 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar