реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 17 » «Нічийна» гра в осінньому Криму
22:26
«Нічийна» гра в осінньому Криму
«Нічийна» гра в осінньому Криму Черговий матч Чемпіонату України чернігівська «Десна» проводила на виїзді. Неділя, на відміну від інших прохолодних днів тижня, видалася сонячною та майже безвітряною, якраз для футболу! Однак господарі — команда «Кримтеплиця» — теж сподівалися покращити свій стан після черги поразок як у чемпіонаті, так і у розіграші Кубку України.
Гру яскравою назвати було складно. Моменти дуже рідко, але виникали. У «Десні» могли відзначитися Рустамов, Мазуренко, Гребенюк, однак захист господарів знімав напругу гарною грою. Так само, як і захист чернігівців, гасив штурмовий настрій кримчан. А на 16-­й хвилині майстерна гра кіпера «Десни» зірвала вихід сам­ на­ сам форварда господарів Діабі. Однак до кінця матчу жодного гольового моменту вже не виникало. От тільки гравці чернігівської команди «нахваталися» три «гірчичника». Нульова нічия на виїзді — все ж у активі «Десни», хоча після неї наша команда знову окупувала третю знизу сходинку в турнірній таблиці.
P.S. І вже навіть не смішно! «Десна­-2» 10 жовтня приймала львівські «Карпати­-2» і знову програла. Вгадайте з яким рахунком? Угу — 0:1.

Валерон ГОРЛАТИЙ
Газета "Чернігівські відомості", 15 жовтня 2008 року.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1389 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar