реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 20 » Робоча нарада Секретаріату Єврорегіону «Дніпро»
15:36
Робоча нарада Секретаріату Єврорегіону «Дніпро»
Робоча нарада Секретаріату Єврорегіону «Дніпро» 18 жовтня 2008 року в рамках проведення в м. Чернігові ІV Міжнародного інвестиційного форуму в конференц-залі готелю «Придеснянський» відбулася робоча нарада Секретаріату Єврорегіону «Дніпро».
На останньому засіданні Ради Єврорегіону «Дніпро» 29 листопада 2006 року було прийняте рішення щодо включення Житомирської області до складу Єврорегіону. Включення нового члену передбачає внесення певних змін до установчих документів Співтовариства. Тому під час робочої наради було обговорено процедуру приєднання Житомирської області до складу Єврорегіону, майбутній формат національних бюро, підходи до формування керівних і виконавчих органів Співтовариства, діяльність робочих груп, співробітництва Єврорегіону з європейськими організаціями, розробки спільних проектів транскордонного співробітництва тощо.
Прийняті під час зустрічі узгоджені пропозиції будуть винесені на чергове засідання Ради Єврорегіону «Дніпро», яке відбудеться в м. Гомелі Республіки Білорусь у кінці поточного року.
Участь у зустрічі взяли представники Чернігівської та Житомирської областей України, Гомельської області Республіки Білорусь.

Джерело: Чернігівська облдержадміністрація, http://oda.cg.gov.ua



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1539 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar