реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 21 » Керівником Чернігівської організації УНП обрано Володимира Ступака
09:09
Керівником Чернігівської організації УНП обрано Володимира Ступака
Керівником Чернігівської організації УНП обрано Володимира Ступака 19 жовтня Чернігівська обласна організація Української народної партії провела звітно-виборну конференцію.
111 делегатів прибуло на партійний форум. Лідер обласної УНП, депутат Чернігівської міської ради Володимир Ступак розповів однопартійцям про діяльність організації за звітно-виборний період (2006-2008 рр.).
На Чернігівщині Українська народна партія є найбільш структуризованішою на правому політичному спектрі, вона представлена осередками в усіх районах. Після перемоги на президентських виборах Віктора Ющенка головами Носівської, Талалаївської, Срібнянської райдержадміністрацій були призначені члени УНП. Вони працювали самовіддано, але напередодні парламентських виборів 2007 року їх «попросили» звільнити займані посади. Володимир Ступак назвав такі дії президентського оточення політичним переслідуванням.
Обласна УНП постійно проводить патріотичні акції, зокрема нещодавно провела заходи з нагоди річниці створення УПА та взяла участь у відкритті Музею Героїв Крут. До речі, ще у 1990 році саме представники Народного Руху України за перебудову (а тепер члени УНП) вперше встановили пам’ятний хрест поблизу залізничної станції «Крути», намагаючись привернути увагу українського суспільства до історичної події.
Активно працюють в районних та місцевих рад депутати від Української народної партії.
«Обласна УНП готова йти на вибори: в неї достатньо досвідчених агітаторів, членів виборчих комісій, офіційних спостерігачів», - наголосив Володимир Ступак.
Головною темою виступів делегатів стали саме майбутні вибори до Верховної Ради. Дискусії розгорнулися навколо питання: «З ким УНП піде на вибори?». Одні пропонували йти в блоці з партією «Наша Україна», інші - із «Свободою», а частина радила йти на вибори самим.
Намагався допомогти однопартійцям розібратися у даній ситуації і керівник УНП, депутат Верховної Ради Юрій Костенко. Він також детально проаналізував економічну ситуацію в Україні. Він наголосив, що наша держава на порозі економічної, фінансової та соціальної кризи. На його думку, уряд Ю.Тимошенко декларує своє партнерство з національним виробником, а насправді знищує його. І навів приклад. Нещодавно в Україну завезли дешеве м’ясо – переморожені м’ясні відходи 10-річної давнини, призначені для знищення. Але роздрібні мережі, закупивши їх за низькою ціною, продали за звичайною. І який результат? Були тимчасові сезонні зниження ціни на 0,1-0,8 %. По національному виробнику був завданий серйозний удар – протягом 8 місяців цього року виробництво окремих видів м’яса в Україні скоротилося на 50%. А Юлія Тимошенко з екранів телевізора нам розповідає, що у нас все гарно і економічна криза Україні не загрожує.

Делегати, обговоривши роботу організації, приступили до виборів керівника обласної УНП. Майже одноголосно її головою знову обрано Володимира Ступака, заступниками – Андрія Глухенького та Сергія Соломаху. Обрано також Раду обласної організації та виконавчу структуру – Управу, делегатів на позачерговий з’їзд Української народної партії. Саме на ньому українські народники і будуть вирішувати у якому форматі, тобто з якими політичними силами, йти УНП на майбутні парламентські вибори.

Джерело: "Європейська Україна".





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1461 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar