реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 24 » Президент "Десни" Олексій Савченко про підкуп суддів (ВІДЕОФАКТ)
10:25
Президент "Десни" Олексій Савченко про підкуп суддів (ВІДЕОФАКТ)
Президент Президент ПФК “Десна-Партнер” Олексій Савченко зробив несподівану заяву.
Виявляється, що успішний виступ чернігівського футбольного клубу в минулій першості (4-е місце) став можливим завдяки підкупу суддів. Були названі навіть конкретні суми. Причина ж невдач цього сезону полягає в тому, що з початку чемпіонату 2008/09 пан Савченко принципово відмовився платити за потрібний результат.
На тлі цих заяв відійшли на другий план два приводи, через які, власне і відбулася прес-конференція.
1. Призначення нового генерального директора клубу (ним став заступник голови громадської організації “За Чернігів” Володимир Сулим).
2. Розформування команди “Десна-2”, яка виступала до цього в групі А другої ліги.
Причиною цього рішення стала відмова керівництва стадіону надавати футбольні трав’яні поля для тренувань дублерам “Десни”.

Джерело: UA-Футбол

Сергій Небайдужий:
1. О.Савченко міняє то тренерів, то гравців і т. д. А чи не варто вже його змінити? "Десна" знаходиться на передостанньому, дванадцятому, місці. Якщо і далі буде так грати команда, то чернігівський футбольний клуб опиниться у другій лізі. І, схоже, не гравці винні і не судді - "риба гниє з голови".
2. Чи варто було створювати команду "Десна - 2" взагалі? Думати треба було пану Савченку, йому увесь час щось заважає, як ото в народній приказці: "Поганому танцюристу....".





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1779 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 2
avatar
0
2 Maysheff • 16:50, 24.10.2008
Лист № 795 від 24.10.2008 р.
Президенту ПФК «Десна-Партнер» Савченку О. Ю.

Шановний Олексію Юрійовичу!

24.10.2008 р. на сайті www.ua-football.com. розміщено відеозапис Вашого виступу на прес-конференції, де Ви заявили про те, що (цитую мовою оригіналу): «...Игра у меня стоила от пяти до пятнадцати тысяч долларов. Я пофамильно могу назвать судей, которые получали от нас деньги, я пофамильно могу представить людей, которые давали деньги. Когда я перестал давать деньги, мы имеем тот спортивный результат, который заслуживают эти футболисты».

Враховуючи серйозність звинувачень та керуючись Регламентом змагань (п. 1 ст. 24) і Дисциплінарними правилами ФФУ (п. 2 ст. 7), прошу у термін до 29.10.2008 р. надати ПФЛ України конкретну інформацію стосовно відових Вам фактів та причетних до цього осіб.

З повагою, Президент ПФЛ України Сафіуллін Р. С.

avatar
0
1 Maysheff • 15:30, 24.10.2008
а якщо б ми жили у правовій державі ? ... blink
... якою була б реакція правоохоронних структур на відповідні відвертості confused
avatar