реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 27 » У Чернігові триває фестиваль «Слов’янські театральні зустрічі»
21:49
У Чернігові триває фестиваль «Слов’янські театральні зустрічі»
У Чернігові триває фестиваль «Слов’янські театральні зустрічі» Вже вдев'ятнадцяте на сцені обласного академічного музично – драматичного театру ім. Шевченка виступають театральні колективи трьох держав – України, Росії, Білорусі.
Бурхливими оплесками глядачі вітали, зокрема, акторів Московського «Театру комедії» - Тетяну Васильєву, Сергія Роста, Пилипа Васильєва, Валентина Самохіна, Ірину Цивіну за майстерно зіграні ролі в комедії «13-ий ґудзик Наполеона» С. Гергеля.
Порадували чернігівців також Харківський державний академічний драматичний театр ім. Шевченка та Полтавський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Гоголя.
Фестиваль «Слов’янські театральні зустрічі» було започатковано на Сіверянській землі в 1990 році як символ дружби між слов’янськими народами. І звідтоді щоосені актори дарують нам, чернігівцям, хвилини справжньої насолоди від зустрічі з мистецтвом, додають хорошого настрою, змушують задумуватися й розмірковувати над побаченим, над одвічними моральними цінностями і суттю буття.

Ольга Чернякова.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1696 | Рейтинг: 3.5/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar