реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 31 » Огляд приміщення для безпритульних міста Чернігова
20:14
Огляд приміщення для безпритульних міста Чернігова
Огляд приміщення для безпритульних міста Чернігова На початку цього тижня в Чернігівській міській раді відбулась нарада з питань співпраці з громадськими організаціями та релігійними громадами щодо створення у місті Чернігові центру для безпритульних.
На нараді заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз повідомила про визначення приміщення для центру соціальної адаптації громадян, що з якоїсь причини не мають житла. Це нежитлова будівля по вул. Святомиколаївській буд.33. Під час обговорення цього питання присутні зійшлися на думці, що потрібно більш детальне ознайомлення з приміщенням.
Отже, 30 жовтня всі небайдужі та бажаючі допомогти безпритульним людям зібралися біля будівлі по вул. Святомиколаївській буд.33 та оглянули кімнати цього приміщення. Після обговорення присутні визначились з мінімумом ремонтних робіт, який необхідний для початку роботи центру, та зійшлися на думці, що, по завершенню ремонту, в центрі для безпритульних зможе розміститися близько 50 осіб.
Оксана Тунік-Фриз подякувала представникам релігійних та громадських організацій за підтримку та допомогу у вирішенні даного питання та висловила впевненість, що завдяки спільній співпраці, відкриття центру для людей, що не мають житла, відбудеться в найкоротші строки.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1547 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar