реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 10 » Нові книги, видані на Чернігівщині про трагедію 1932-1933 років
21:00
Нові книги, видані на Чернігівщині про трагедію 1932-1933 років
Нові книги, видані на Чернігівщині про трагедію 1932-1933 років До 75-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні управлінням у справах преси та інформації Чернігівської облдержадміністрації видано одинадцяту з 2003 року книгу із серії «Голодомор на Чернігівщині 1932-1933. Пам’ять народу неубієнна».
Цього разу у роботі О.Лозового «Заборонена пам’ять. Свідчення очевидців колективізації та Голодомору на Прилуччині» зібрані спогади ровесників тих страшних подій у селі Жовтневому Прилуцького району.
Незабаром побачать світ ще дві книги з цієї серії по Бахмацькому і Ріпкинському районах. Продовжують книговидавничу справу з цієї тематики Державний архів області, центр підвищення кваліфікації, бібліотеки, райдержадміністрації.
Загалом до кінця листопада поточного року бібліографія книг з теми Голодомору налічуватиме понад 25 видань. Всі вони будуть представлені під час презентації Президентом України В.А.Ющенком Національної книги пам’яті у Києві в Українському домі на стендах виставки друкованих видань з регіонів України. Виставкові примірники управлінням у справах преси та інформації облдержадміністрації передані до Українського інституту національної пам’яті.

Джерело: офіційний сайт облдержадміністрації, http://oda.cg.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1188 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar