реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 14 » Банки Чернігова у жовтні скоротили кредитування майже на 30%
19:53
Банки Чернігова у жовтні скоротили кредитування майже на 30%
Банки Чернігова у жовтні скоротили кредитування майже на 30% У жовтні поточного року лише 22 із 52-х банківських установ Чернігівщини були спроможні надавати кредити.
Всього вони їх видали на суму 600 млн грн, що майже на 29% менше ніж у вересні. Суб’єкти господарювання отримали 460 млн грн із загальної суми кредитних виплат, решту взяло населення.
В цілому за жовтень кредитний портфель області зріс на 7% і на 1 листопада перейшов відмітку 5 млрд грн. Про все це на робочій зустрічі в Чернігівській облдержадміністрації повідомив начальник управління Національного банку України в області Леонід Волошок.
Що стосується вкладів населення, то тут Л. Волошок відмітив незначне їх скорочення – на 4% до 2,420 млрд грн. Але останні дані, зазначив він, свідчать про те, що ситуація стабілізується і вкладник починає заспокоюватись. Відтік вкладів іде, в основному, через поточні рахунки.
Метою проведення даної наради був пошук можливостей кредитування банками підприємств, у тому числі сільськогосподарських, малого та середнього бізнесу, надання споживчих кредитів для населення та на будівництво житла, а також налагодження тіснішої співпраці з облдержадміністрацією.

Потапчук Наталія.
Джерело: УКРІНФОРМ, http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=752665



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1743 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar