реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 14 » «Десна»: і виграли, і салютували, і з’явився новий співвласник… виробник алкогольних напоїв
19:48
«Десна»: і виграли, і салютували, і з’явився новий співвласник… виробник алкогольних напоїв
«Десна»: і виграли, і салютували, і з’явився новий співвласник… виробник алкогольних напоїв Минулий тиждень для чернігівської футбольної команди «Десна» був наповнений різноманітними подіями.
12 листопада чернігівці грали вдома пропущений матч із «Динамо-2». Незважаючи на авторитет суперника, деснянці цього разу атакували і забивали голи. Хоча, спочатку м’яч ніяк не хотів потрапляти у сітку воріт динамівців. І лише на 41-й хвилині матчу із пенальті Сергій Кучеренко забив перший гол киянам.
Після перерви «Десна» знову атакувала, але поступово ініціатива перейшла до «Динамо-2». І як результат – на 76-й хвилині матчу киянин Сергій Рибалка зрівнює рахунок – 1:1.
Здавалося, що перемога вже втрачена. Але, на 83-й хвилині Кучеренко «заробив» сумнівний штрафний і сам його й виконав. «Добив» м’яч у ворота динамівців Тимур Рустамов – 2:1!
Цього разу над чернігівським стадіоном лунав переможний салют.
До речі, це вже четверта перемога поспіль. «Десна» тепер займає 9 місце у турнірній таблиці. І хабарів суддям, очевидно, вже не дають, а команда виграє. Отож, можемо, якщо хочемо.

А ще в середу, 12 листопада, президент «Десни» О.Савченко представив нового співвласника футбольного клубу – Павла Климця. Сума операції, з придбання 50 % чернігівської футбольної команди склала 10 мільйонів гривень. За оцінками фахівців, це найдорожчий продаж в історії українського футболу серед клубів Першої Ліги.
Климець Павло Анатолійович депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів, працює в комісії з питань аграрної політики та земельних відносин.
Трудова діяльність: 1985-86 рр. - підземний електрослюсар шахтопрохідного БУ, трест "Донецькшахтопрохідка". 1986-88 рр. - служба в армії. 1989-92 рр. - підземний електрослюсар БУ № 4, трест "Донецькшахтопрохідка". 1992-97 рр. – директор ЗАТ "Побуттехніка", м. Донецьк. 1997-2001 рр. - директор ТОВ "Олімп", м. Донецьк. 2001-06 рр. - голова правління ЗАТ "Олімп".
«Олімп» - один з найбільших в Україні виробників алкогольних напоїв, входить в трійку лідерів алкогольного ринку України.

Василь Спортивний, «Чернігівський формат».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1265 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar