реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 17 » Реконструкцію перехрестя вулиць 1 Травня – Седнівська завершать до кінця листопада
22:39
Реконструкцію перехрестя вулиць 1 Травня – Седнівська завершать до кінця листопада
Реконструкцію перехрестя вулиць 1 Травня – Седнівська завершать до кінця листопада Реконструкція перехрестя вулиць 1 Травня і Седнівської завершиться до кінця листопада.
Про це повідомив заступник міського голови Чернігова Олександр Сердюк.
З його слів, уже відкрито рух транспорту по вулиці Проектній, що прилягає до перехрестя. Однак ще залишається провести благоустрій території, впорядкувати тротуари і під'їзди.
Цього року переважна більшість робіт виконані за рахунок коштів міського бюджету. На принципах дольової участі до оновлення цієї важливої транспортної розв'язки долучилися й окремі підприємства. З державного бюджету для реконструкції перехрестя та розширення проїжджої частини, реконструкція яких триває з 2005 року, використано близько 9 млн. грн. А весь об'єкт обійшовся у суму близько 22 млн. грн.
О. Сердюк пообіцяв, що офіційне введення в експлуатацію об'єкта в цілому (йдеться про прийняття державною комісією) відбудеться уже навесні. Тоді будуть виконані всі необхідні роботи з впорядкування дороги та прилеглої території (нанесена розмітка, посіяна трава на узбіччі).

Джерело: офіційний сайт міськради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1161 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar