реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 19 » У Чернігівському міському пологовому будинку завершився ремонт
15:10
У Чернігівському міському пологовому будинку завершився ремонт
У Чернігівському міському пологовому будинку завершився ремонт Чернігівський міський голова Олександр Соколов разом із журналістами ознайомився із завершенням ремонтних робіт у міському пологовому будинку.
Міський голова підкреслив, що особисто контролював хід ремонту, оскільки пологовий будинок як медичний заклад має важливе значення не лише для міста, але й області.
На думку О.Соколова, наразі більш доречно говорити про завершення основної частини ремонтних робіт. Зокрема, у пологовому будинку проведено заміну комунікацій водопостачання та водовідведення, частково – теплозабезпечення і вентиляції, здійснено капітальний ремонт покрівлі, завершено поточний ремонт приміщень І та ІІ поверхів, замінено більше 20 вікон на металопластикові.
Взагалі проведена І черга ремонтних робіт, що дозволить звести до мінімуму можливість виникнення аварійних ситуацій. До речі, під час ремонтних робіт діяльність пологового будинку не призупинялася і навіть не зменшувалися. Цього року планується продовжити ремонт. На черзі – підвальні приміщення та ряд відділень.
Ремонт міського пологового будинку обійшовся майже в 760 тис. грн., з них понад 550 тис. виділено із міського бюджету. Для завершення повного комплексу ремонтних робіт ще необхідно близько 400 тис. грн.
Головний лікар пологового будинку Василь Гусак підкреслив, що зроблені важливі роботи із заміни мереж, до яких можна не повертатися десь 20 років.
З його слів, у пологовому будинку створені усі умови для немовлят та їхніх мам. І кількість новонароджених зростає. Упродовж січня-жовтня Чернігівському міському пологовому будинку народилися понад 3030 немовлят, що майже на 300 дітей більше, ніж за такий період минулого року. "Сподіваюся, що фінансова криза не вплине на народжуваність, адже у родинах, незалежно чи є кризи чи ні, мають виховуватися діти", - сказав В.Гусак.
Міський пологовий будинок – лікарня вищої акредитаційної категорії.Цього року закладу виповнилося 45 років. Має звання „Лікарня, доброзичлива до дитини”, яке отримав у 2004 році у рамках проекту Міжнародного Фонду ЮНІСЕФ.

Джерело: Радник міського голови Ірина Синельник, http://chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: Медицина | Переглядів: 1364 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar