реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 20 » У Чернігові відбулося перше засідання «антикризової» групи
20:12
У Чернігові відбулося перше засідання «антикризової» групи
У Чернігові відбулося перше засідання «антикризової» групи 19 листопада у міській раді відбулось засідання робочої групи з розробки заходів щодо мінімізації негативного впливу фінансової кризи на економіку м. Чернігова.
До складу робочої групи увійшли міський голова Олександр Соколов, заступники міського голови, начальники фінансового управління, управління економіки міської ради та представники всіх депутатських фракцій міської ради.
На засіданні заступники міського голови О.Білоусов та О.Сердюк проаналізували ситуацію у різних галузях життєдіяльності міста, що спричинила світова економічна криза. Учасники робочої групи внесли пропозиції щодо можливих дій з метою пом'якшення або ліквідації її негативних наслідків в економічному житті міста. Як повідомлялося раніше, вже відбулися зустрічі керівництва міста з представниками банківських установ, будівельних компаній, а також представниками торгівлі та харчової промисловості.
Учасники засідання дійшли згоди підготувати пропозиції щодо мінімізації негативних наслідків світової кризи в економіці міста, а саме: стабілізації банківської системи, створення сприятливих умов для розвитку місцевих підприємств, збереження робочих місць тощо.
Протягом наступних двох тижнів заплановано проведення засідань робочої групи спільно з керівниками різних галузей економіки щодо розробки спільного Плану антикризових дій у місті для розгляду на черговій сесії міської ради.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua

До теми: Чернігівська міська рада підтримала ініціативу фракції УНП щодо акції „Купуй українське”



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1507 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar