реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 20 » Бенюк в Прилуках
20:25
Бенюк в Прилуках
Бенюк в Прилуках Прилуки відвідав народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Богдан Бенюк.
Відомий актор зустрівся з прилуччанами і провів майстер-клас для дитячих аматорських театрів. Зустріч відбулася 19 листопада в міському будинку культури, де відбувся його творчий вечір.
Приїзд Богдана Бенюка сколихнув громадськість міста. Його приїзд зібрав повний аншлаг, а це - більше дев’ятисот шанувальників творчості. На жаль за браком місць не всі бажаючі змогли потрапити на зустріч.
Про любов до матері і міцні родинні стосунки, акторські байки та гумористичні курйози з акторського життя розповідав на сцені метр українського театру.
Зокрема, він пригадав святкування 60-річчя з лня народження колишнього голови
Верховної ради Івана Плюща, де Бенюк, як ведучий на святі, забув прізвище та по-батькові колишнього президента і назвав його просто... «Президент України Леонід». Після того Іван Степанович завуважив: «ти ніби сидів на одному горщику з Кучмою».
Під час зустрічі актор театру ім. І. Франка неодноразово згадував славетного уродженця Прилук, свого колегу по акторському цеху Миколу Яковченка.
На сцені глядачі побачили становлення Богдана Бенюка як актора, громадянина.
Богдан Бенюк, окрім театральної творчості активно займається політикою, і як заступник голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода», пояснив своїм шанувальникам чому саме він знаходиться у лавах ВО «Свобода», бо основні принципи об’єднання збігаються з його життєвими цінностями. Особливо він наголосив, на необхідності консолідації всіх українців довкола національної ідеї, в основу якої покладено повагу до української культури та мови, любов до рідної землі та своєї нації.
Пан Богдан радо сприйняв гостинність прилуччан і пообіцяв невдовзі відвідати Прилуки з виставою «Бравий солдат Швейк» театральної компанії «Бенюк і Хостікоєв».

Прес-служба ЧОО ВО «Свобода»




Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1700 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar