реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 20 » Жінка погрожувала вбити лікаря із запальнички
20:32
Жінка погрожувала вбити лікаря із запальнички
Жінка погрожувала вбити лікаря із запальнички 17 листопада в інфекційному відділенні обласної дитячої лікарні стався інцидент, який сміливо міг претендувати на сценарій бойовика.
35-річна чернігівка, яку суд місяць тому позбавив батьківських прав, з пістолетом в руках вимагала віддати їй дитину.
Жінка пиячила, не займалася виконанням своїх батьківських обовязків, через що суд і прийняв таке рішення.
Повне обстеження дитини - стандартна процедура перед передачею її у притулок. Дитина через недогляд мами підхопила кишкову інфекцію, тому була переведена в інфекційне відділення.
Пустивши сльозу, мати отримала дозвіл пройти у відділення і „подивитися на дитину". Та коли вона потрапила в палату, несподівано витягла пістолет і почала погрожувати ним аби забрати дитину. Ризикувати персонал не став, і жінка безперешкодно вибігла з лікарні.
Після дзвінка в міліцію завідувача відділенням, який розповів про озброєну жінку, що погрожувала вбивством, слідчо-оперативна група спільно з бійцями „Беркута" вирушили на затримання.
В квартирі міліціонери застали сильно п'яну жінку, дитина лежала тут же. Після короткого спілкування з правоохоронцями викрадачка видала пістолет-запальничку, якою всіх так налякала. Дитина продовжує лікування в медичному закладі, стосовно жінки вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1262 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar