реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 21 » Знову переїзд. Знову троє загиблих
18:49
Знову переїзд. Знову троє загиблих
Знову переїзд. Знову троє загиблих 19 листопада о 18-02 на п'ятдесят восьмому кілометрі автошляху «Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин» (Куликівський район) сталася жахлива ДТП.
Водій автомобіля ВАЗ-21099, рухаючись в напрямку Ніжина, виїхав на залізничний переїзд на забороняючий сигнал світлофора, де зіткнувся з потягом міжнародного сполучення "С.Петербург-Київ". Трагедія трапилася на залізничному переїзді перегону Вересоч - Вертіївка. Постраждалі - працівники Борзнянського РЕМ. За кермом був 21-річний Ігор, пасажирами - 39-річний Віктор, інженер виробничо-технічної групи та 36-річний Микола, старший інспектор енергонагляду. Всі, хто був у тій злощасній "дев'ятці", загинули на місці пригоди.
Після аварії рух потягу був затриманий на 2 години 18 хвилин.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу, яку буде розслідувать слідчим відділенням Куликівського РВ УМВС. Причини та обставини трагедії будуть встановлені в ході розслідування та повідомлені пізніше.

Це вже четверта ДТП на переїзді протягом року, в яких загинуло восьмеро людей та двоє отримали травми. Це при тому, що на всіх залізничних переїздах області, в тому числі й на цьому, двічі проводилися профілактичні заходи, всі виявлені недоліки усувалися одразу ж і негайно.

Щодо профілактичних заходів з попередження аварійності на переїздах, то на даній ділянці дороги в поточному році працівниками ДАІ виявлено 31 порушення правил проїзду залізничних переїздів, всього в області за 10 місяців поточного року виявлено 3901 порушення правил проїзду залізничних переїздів.

Загалом же по області за 10 місяців поточного року до адміністративної відповідальності за порушення правил утримання залізничних переїздів притягнута 171 посадова особа та видано 256 приписів на усунення виявлених недоліків.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua





Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 1591 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar