реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 24 » Варвинчани протестують проти стільникових веж
09:41
Варвинчани протестують проти стільникових веж
Варвинчани протестують проти стільникових веж Слідом за жителями вулиці Горького, які відчайдушно борються за перенесення вежі мобільного зв’язку МТС, що розташована поблизу їх домівок, вже й мешканці вулиці Миру розпочали боротьбу проти стільникових станцій та розмістилили в останньому числі районної газети «Слово Варвинщини» свій відкритий лист з вимогою винести за межі Варви всі вежі стільникового зв’язку, що ретранслюють в селищі.
«Ми, жителі вул. Миру, не погоджуємося з тим, щоб на території нашого селища працювали станції та вежі мобільного зв’язку і наполягаємо винести їх за межі смт. Варва на основі вже прийнятого сесією селищної ради рішення. Існування і робота цих об’єктів неправомірні, оскільки відсутній повний пакет дозвільних документів та згоди мешканців смт. Варва на їх будівництво, що є порушенням ст. 8 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст. 8 Закону України «Про планування і забудову» та ст. 19, 22, 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення". Жителі вул. Миру, всього 95 підписів».
За інформацією Міністерства охорони здоров’я України від 30.09.08 р. № 05.01.03-1232 на сьогодні близько 70 % звернень громадян до закладів державної санітарно-епідеміологічної служби стосується правомірності встановлення і експлуатації базових станцій стільникового зв’язку та впливу електромагнітного випромінювання, що створюється зазначеними об’єктами, на здоров’я людини. З метою інформування населення про функціонування систем мобільного стільникового зв’язку та здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду у цій сфері санітарно-епідеміологічною службою України за дорученням Міністерства охорони здоров’я України було підготовлено інформаційний бюлетень «Мобільний зв’язок та здоров’я людини». Електронну версію інформаційного бюлетеня можна знайти тут: http://www.moz.gov.ua/ua/main/?docID=11322



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1122 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar