реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 24 » У дитячому садку №66 тепло завдяки автономній котельні
20:21
У дитячому садку №66 тепло завдяки автономній котельні
У дитячому садку №66 тепло завдяки автономній котельні Автономну котельну збудовано і введено в дію для чернігівського дошкільного навчального закладу №66, що знаходиться у мікрорайоні Подусівка.
Як повідомив начальник управління освіти Чернігівської міської ради Володимир Купріяненко, у такий спосіб цього року повністю вирішено питання з теплопостачанням дитсадка, який відвідують близько 160 дітей.
За його словами, теплові мережі, якими надходило тепло до дитячого садка, були вкрай застарілими. Крім того, проходили через приватний сектор, а тому у разі поривів теплотраси виникали проблеми з дозволами від господарів на проведення аварійних робіт.
"Нова автономна котельна повністю вирішила проблеми з теплопостачання, зараз діти у теплі", - сказав Володимир Купріяненко і додав, що на будівництво котельні з бюджету витрачено близько 200 тисяч гривень.
Представники батьків та педагогічного колективу дитсадка надіслали лист-подяку за майже 40 підписами на ім'я Чернігівського міського голови Олександра Соколова та депутатського корпусу міськради.
"Ваша турбота про підростаюче покоління – це не лише прояв гуманності, а й глибоке проникнення проблемами міста та його жителів, прагнення підвищити рівень їх добробуту", - говориться у листі.

Джерело: Радник міського голови Ірина Синельник, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1314 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar