реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 25 » У Чернігові з 1 грудня подорожчає вода
17:40
У Чернігові з 1 грудня подорожчає вода
У Чернігові з 1 грудня подорожчає вода У Чернігові з 1 грудня подорожчають послуги водопостачання та водовідведення. Відповідне рішення прийняли члени виконавчого комітету міської ради.
Для населення вартість послуг зросте на 16,9%, а для промислових підприємств – на 16,4%. Відтепер чернігівцям буде потрібно платити 2 грн. 28 коп. за 1 кубометр спожитої води замість 1 грн.98 коп.
Як пояснив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Вадим Антошин, головними причинами подорожчання послуг водопостачання у Чернігові є зростання вартості електроенергії та підвищення мінімальної заробітної плати, що є основними складовими формування тарифів. Він підкреслив, що навіть після збільшення тарифів, Чернігів займає понад 20 місце серед міст України за вартістю води. "Перед нами є чималий список міст, де тарифи ще вищі," – сказав він.
На думку керівника КП "Чернігівводоканал" Олександра Шкіня, тарифи – це єдиний шлях, за допомогою якого можуть виживати комунальні підприємства. Він наголосив, що і надалі фахівці підприємства працюватимуть над поліпшенням якості послуг та зниженням затрат.
Тарифи на послуги водопостачання та водовідведення у Чернігові перед цим переглядалися у березні 2008 року.

Джерело: Відділ зв’язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua





Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1203 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar