реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 26 » На Чернігівщині у вогні загинули дві людини
20:37
На Чернігівщині у вогні загинули дві людини
На Чернігівщині у вогні загинули дві людини О 07:50 26-го листопада до МНС надійшло повідомлення, що в райцентрі Ріпки на Чернігівщині по вул. Заводській, 3 у двохповерховому житловому будинку в одній із квартир виникла пожежа.
Через 10 хвилин на місце події прибув черговий караул районної державної пожежної частини. Рятувальники швидко піднялися на другий поверх і вибили вхідні двері квартири. В однокімнатній оселі вогнем було охоплено меблі та майно. На ліжку, а також поруч з канапою на підлозі знаходилися обгорілі тіла чоловіка та жінки. Через 20 хвилин полум'я було ліквідовано.
В ході слідства встановлено, що в це помешкання самозаселилися 54-річний чоловік та його 66-річна співмешканка, адже будинок був старий і майже всі квартири пустували. За життя обидва мешканці не працювали і зловживали алкоголем. Причиною пожежі послужила необережність при курінні у ліжку загиблого чоловіка.

У зв'язку з цим, рятувальники нагадують: щоб уникнути лиха, не захоплюйтеся алкоголем, бо від цього втрачається пильність, та будьте вкрай обережними при курінні.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Чернігівській області.



Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 1467 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar