реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 2 » Соколов готовий розглянути пропозиції щодо передачі футбольного клубу "Десна" місту
20:03
Соколов готовий розглянути пропозиції щодо передачі футбольного клубу "Десна" місту
Соколов готовий розглянути пропозиції щодо передачі футбольного клубу Чернігівський міський голова Олександр Соколов готовий розглянути пропозиції щодо передачі футбольного клубу "Десна" місту.
"Однак жодних офіційних звернень до міськради з приводу передачі футбольного клубу "Десна" не надходило", - заявив він.
Водночас, О.Соколов вважає, що слід виважено ставитися до заяв пана Савченка. "Дуже складно оцінювати те, чого немає. На сьогодні маємо лише одну заяву власника футбольної команди. Наскільки вона відповідає реальності і не є емоціями пана Савченка, мені судити важко", - сказав О.Соколов.
Він також підкреслив, що власник ФК "Десна" останнім часом зробив чимало заяв, окремі з яких потім були скасовані. "Багато питань – вірити, чи не вірити заяві? Як можна подарувати те, що частково продано?", - зазначив міський голова.
О.Соколов наголосив, що на сьогодні ФК "Десна" є приватним футбольним клубом і міська влада не може втручатися у його діяльність.
"Якщо ж будуть конкретні пропозиції щодо передачі його місту (хочу наголосити – не міському голові і депутатам міськради), все має відбуватися у правовому полі", - зауважив Чернігівський міський голова.
До речі, він переконаний, що обласний центр Чернігівщини і надалі матиме футбольну команду і футбол у Чернігові розвиватиметься.

Джерело: радник міського голови Ірина Синельник, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1137 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar