реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 5 » Юним чернігівцям запропоновано придумати дитячий фонтан
19:54
Юним чернігівцям запропоновано придумати дитячий фонтан
Юним чернігівцям запропоновано придумати дитячий фонтан Конкурс на кращу ідею щодо вигляду майбутнього дитячого фонтану, який планується спорудити в центрі міста, оголошено у Чернігові.
Називається конкурс "Фонтан дитячих мрій", а до участі в ньому запрошуються всі чернігівські школярі, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Проводять творче змагання міська рада спільно з місцевим відділенням Національної спілки архітекторів України. Найоригінальніші ідеї, обіцяють архітектори, знайдуть реальне втілення у майбутньому проекті фонтану. Підсумки конкурсу будуть підводитись у середині січня 2009 р. Школяру, який виграє гран-прі, вручать ноутбук. Інші переможці теж не залишаться без подарунків.
Будувати фонтан міська влада планує за спонсорські кошти. Реалізувати проект їй хотілось би до вересня 2010 року. Заступник міського голови Олександр Сердюк не виключає впливу сьогоднішньої кризи на темпи будівництва, але сподівається, що доки пройде конкурс ідей та період проектування фонтану, фінансово-економічна ситуація в країні стабілізується. "Не можна списувати все на кризу і залишатися бездіяльними", - зазначив він.

Джерело: Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ, http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=759618



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1380 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar