реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 12 » Подаровані чи кинуті напризволяще?
17:06
Подаровані чи кинуті напризволяще?
Подаровані чи кинуті напризволяще? Минуло майже два тижні після гучної заяви президента ПФК "Десна-Партнер" Олексія Савченка в прямому ефірі програми "Футбольний уїк-енд" на ТРК "Україна" про подарунок чернігівського футбольного клубу міській владі. Ажіотаж у пресі потихеньку вщухає, а долю "подарунка", точніше, кинутих бізнесменом напризволяще футболістів, намагається вирішити створена у міськраді робоча група.
На засіданні робочої групи у заступника міського голови Оксани Тунік-Фриз окреслено коло питань, які необхідно з'ясувати та врегулювати. По-перше, наразі невідомо, що саме збирається передавати ТОВ ПФК "Десна-Партнер", адже власник досі не пред'являв жодних фінансових чи бухгалтерських документів клубу.
По-друге, до цього часу ніяких заяв чи звернень не надійшло від іншого співвласника клубу. А по-третє, пан Савченко, якщо дійсно хоче відмовитися від футбольного клубу, мав би здійснити ряд кроків, що необхідні для процесу передачі.
Так, спочатку треба провести засідання керівного органу ТОВ ПФК "Десна-Партнер" та ухвалити рішення про передачу. На адресу міської ради має бути лист із пропозицією передачі права на участь чернігівських футболістів у чемпіонаті України серед команд І ліги, з прикладеними копіями Статуту, свідоцтва про реєстрацію, відповідних банківських та бухгалтерських документів. Тільки після цього міська рада матиме право звернутися до Професійної футбольної ліги із проханням підтвердити статус клубу, а також розпочинати безпосередньо процес його передачі.
За інформацією джерел, близьких до ПФК "Десна-Партнер", у клубі складається напружена ситуація: орендований автобус пан Савченко відправив до Києва, не виконуються контрактні зобов'язання по утриманню команди.
Заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз переконана, що місто не має права кинути напризволяще команду, але все необхідно вирішувати чітко у правовому руслі.
До складу робочої групи міської ради увійшли заступники міського голови, начальник фінансового управління, начальники відділів – юридичного та по фізичній культурі і спорту, представники Федерації футболу, управлінь облдержадміністрації та спортивних товариств.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news.php?news=1694



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1020 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar