реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 15 » "Подаруй дитині казку"
19:58
"Подаруй дитині казку"
Сьогодні, 15 грудня, у Чернігівській міській раді відбулася прес-конференція заступника міського голови Оксани Тунік-Фриз та ініціаторів благодійної акції "Подаруй дитині казку", що проводиться в Чернігові до Дня святого Миколая.
Ідея проведення акції належить відкритому акціонерному товариству «Базис», її підтримали Чернігівська міська рада та Чернігівські обласні організації НДЛМ і «Студентська республіка». Мета акції полягає у зібранні коштів для потреб вихованців інтернату-розподільника «Надія», а також – приверненні уваги суспільства до проблем безпритульних дітей.
За словами голови правління ВАТ "Базис" Андрія Склярця, подібний масштабний проект підприємство реалізовує вперше. Почувши про те, що 54 вихованці притулку "Надія" потребують зимового одягу, було прийнято рішення про проведення благодійної акції. З кожної реалізованої у мережі піцерій "Базис" великої піци 1 гривня надходила на благодійний рахунок. Як зазначив А.Склярець, таким чином вже вдалося зібрати близько 4 тисяч гривень.
Заступник начальника з питань розвитку ВАТ "Базис" Денис Склярець повідомив, що другим етапом акції стане проведення у Міському палаці культури гала-концерту «Танцювальна феєрія», який відбудеться 19 грудня (початок о 18.00). Кошти, виручені від продажу квитків та отримані під час благодійного балу, теж будуть використані для придбання подарунків вихованцям «Надії».
У роботі з громадськістю, зокрема, з молоддю суттєву допомогу надали громадські обласні організації Націонал-демократичної ліги молоді і «Студентська республіка». Координатор проекту Олександр Щерба зауважив, що в благодійній акції взяли участь майже 30 волонтерів, які загалом зібрали понад 1,5 тисяч гривень.
"В День святого Миколая ми всі чекаємо подарунків і якихось див, а завдяки спільним зусиллям громадськості і соціально орієнтованого бізнесу ми можемо зробити невеличке диво для знедолених дітей", - прокоментувала заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз.
Вона підкреслила, що міська рада та особисто міський голова завжди намагаються надавати всебічну підтримку в здійсненні у Чернігові благодійних проектів, особливо тих, що мають на меті допомогу дітям.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1167 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar