реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 15 » Футбольний клуб чи кіт у мішку?
20:17
Футбольний клуб чи кіт у мішку?
Футбольний клуб чи кіт у мішку? У Чернігівській міській раді пройшло ще одне засідання робочої групи, де вивчалося питання передачі футбольного клубу "Десна-Партнер", на яке, незважаючи на численні запрошення, ніхто з власників клубу так і не з'явився.
Представники федерації футболу як області, так і міста запевнили, що задля збереження футболу у Чернігові будуть вивчати всі можливі механізми врегулювання ситуації та подальшого утримання футбольної команди.
Заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз, до функціональних обов'язків якої входять питання фізкультури і спорту, зазначила, що досі достеменно не відомо, що ж саме хочуть подарувати власники футбольного клубу, а відповідно – якими правовими механізмами слід оперувати у процесі передачі, якщо така відбудеться.
Начальник фінансового управління міськради Віктор Бистров хотів з'ясувати, хто з гравців на яких умовах зараз перебуває у клубі? Який у них заробіток за контрактом та терміни дії контрактів? Чому в клубі такий великий штат адміністративного персоналу? Чи були ці люди взагалі попереджені про можливість звільнення внаслідок передачі? Які умови зазначені в трудових угодах з ними? Які у клубу існують взаємовідносини з партнерами та фінансово-кредитними установами? Які зобов'язання має наразі футбольний клуб? Такого комплекту документів ТОВ ПФК "Десна-Партнер" не представив.
В.Бистров також повідомив, що на діяльність та розвиток спортивних товариств та спортивних команд, що діють у місті, з міського бюджету спрямовується щороку понад 3,5 млн.грн. Тому він вважає, що якщо виникне потреба в додаткових витратах у разі прийняття футбольної команди на баланс міста, то цілком реально знайти механізм її утримання.
Директор КП "Стадіон ім. Ю.Гагаріна" Олександр Овчаренко стурбований, хто на період процесу передачі буде відповідати за безпеку гравців футбольної команди, адже можуть виникнути різні ситуації в ході тренувань і таке інше.
Заступник директора клубу "Десна-Партнер" з юридичних питань Станіслав Пода, який із запізненням прибув на засідання, не надав вичерпних відповідей на жодне з поставлених запитань.
Заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз підкреслила, що як тільки Олексій Савченко чи Володимир Сулім знайдуть час для серйозної розмови про долю клубу, або ж визначать представника, уповноваженого приймати рішення від імені власника, і нададуть повний комплект необхідних для розгляду документів, то робоча група міської ради буде знову скликана.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1214 | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar