реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 24 » Студенти та школярі спілкувалися з ректором Київського славістичного університету
23:05
Студенти та школярі спілкувалися з ректором Київського славістичного університету
Студенти та школярі спілкувалися з ректором Київського славістичного університету Така добра нагода трапилася під час недавнього Дня відкритих дверей у Чернігівській філії столичного вузу.
Володимир Кузьменко – доктор філологічних наук, професор, відомий літературознавець і науковець, дослідник епістолярної спадщини українських класиків. А ще Володимир Іванович педагог, викладач теорії літератури цього вузу, автор кількох навчальних посібників і книг з літературознавства, які відразу по виходу в світ стали раритетами. І що важливо – наш земляк.
Ректор поінформував присутніх в актовій залі батьків і майбутніх абітурієнтів про історію створення й етапи розвитку університету, основні напрями діяльності вузу, співпрацю і з закордонними колегами.
- За рейтингом ЮНЕСКО Київський славістичний університет займає друге місце серед недержавних класичних університетів України. На освітянській ниві – вже 15 років. А Чернігівська філія – один із кращих структурних підрозділів вузу, що функціонують в семи регіонах. Філія здійснює підготовку фахівців за спеціальностями – міжнародні відносини, міжнародна інформація, фінанси і кредит, менеджмент митної справи. Велика заслуга в її становленні й розвитку директора – професора, кандидата історичних наук Михайла Колесника, - поінформував Володимир Іванович про діяльність вузу. - Принцип КСУ не гнатися за грошима, а дбати про якістю знань. Отож, не зважаючи на фінансову кризу, а відтак і подорожчання плати за оренду й енергоносії, ціна за навчання залишилася для студентів незмінною. А відтак вища освіта – доступна для дітей зі звичайних родин.

Ольга Чернякова.




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1348 | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar