реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 4 » Налякайте грип... салом
19:50
Налякайте грип... салом
Налякайте грип... салом Саме цього традиційного улюбленого продукту, та ще із часничком чи цибулькою страшенно бояться віруси, навіть оті три, яких очікують у середині січня 2009 року.
Як повідомляє Укрінформ, на такому прадавньому способові стимулювання організму наполягає головний ринолог України академік Сергій Безшапочний. Для ефективної протидії захворюванню необхідно щоденно вживати сало. За словами академіка, сало є одним із найкращих живих фітонцидів, якими тільки і треба лікуватися людині третього тисячоліття, знесиленої безконтрольним застосуванням антибіотиків. «У поєднанні з цибулею і часником сало дасть відсіч будь-яким вірусам та застудам. Але за умови правильного дихання і повної відмови від антибіотиків», — наголосив академік.
Правильне дихання — це дихання через ніс, бо в організм інфекція потрапляє переважно через рот, а ніс має цілісну систему захисних фільтрів, які убезпечують легені від мікробів і вірусів.
Щодо антибіотиків, то, як стверджує Сергій Безшапочний, 90 відсотків респіраторних захворювань спричинені вірусами, а проти них антибіотики безсилі. Фактично, вони вбивають не вірус, а імунну систему людини. На жаль, ці препарати широко застосовують, і вже не секрет, що саме від цього сьогодні гине світ, переконаний учений.

Джерело: "Ваше здоров’я", http://www.vz.kiev.ua/pop/50-08/4.shtml



Категорія: Медицина | Переглядів: 1160 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar