реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 9 » Змістовне дозвілля взимку
17:57
Змістовне дозвілля взимку
Змістовне дозвілля взимку У Чернігові любителі зимових видів спорту можуть змістовно провести дозвілля: в місті працює лижна база, залито лід у фізкультурно-оздоровчому комплексі "Хімік", традиційно працює каток у школі №20, також цього року підготували льодові майданчики ще кілька міських шкіл.
Про це повідомив начальник відділу по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради Олександр Стецько.
"Лижна база у Берізках працює щодня, крім понеділка. Тут гарна траса, а для тих, хто не має власного спорядження, лижі видаються в прокат. У святкові та вихідні дні база приймала майже півтисячі лижників за день," – розповідає О.Стецько. За його словами, бажаючих покататися було стільки, що доводилося по годині-півтори стояти в черзі, адже для прокату тут є лише 100 пар лиж.
Прокат ковзанів різних розмірів є у школі №20, де ковзанка працює з 11-ї години до 21-ї. Тут є освітлення та музика, а льодову арену належним чином обслуговують.
За інформацією начальника відділу по фізичній культурі та спорту міськради і взимку в повному режимі працюють у Чернігові усі спортивні школи. Так, зараз тривають змагання серед любителів шахів і шашок. Спеціалізована дитячо-юнацька школа з футболу "Юність" проводить різдвяний турнір для юнаків.
У фізкультурно-оздоровчому комплексі Чернігівського державного інституту економіки і управління розпочинається чемпіонат міста з міні-футболу, що триватиме до кінця лютого. У ньому візьмуть участь 10 команд вищої ліги та 21 команда першої ліги.
Олександр Стецько переконаний, що кожен, хто обирає здоровий спосіб життя та активне дозвілля, може знайти заняття на свій смак і отримати заряд бадьорості та енергії.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради, http://chernigiv-rada.gov.ua/news.php?news=1749



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1195 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar