реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 28 » Чернігівський міський голова звернувся з листом до Президента професійної футбольної ліги України
20:16
Чернігівський міський голова звернувся з листом до Президента професійної футбольної ліги України
Чернігівський міський голова звернувся з листом до Президента професійної футбольної ліги України Чернігівський міський голова Олександр Соколов звернувся з листом щодо участі місцевої футбольної команди у всеукраїнських змаганнях сезону 2008-2009 років на адресу ТОВ ПФК "Десна-Партнер" та професійної футбольної ліги України.
Цитуємо дослівно:
"На Ваш лист від 19.01.2009 р. за №4 щодо активізації роботи про передачу ТОВ ПФК "Десна-Партнер" своїх прав та обов'язків учасника змагань серед професійних футбольних клубів розглянуто.
Чернігівська міська рада визначилась з організацією, яка готова прийняти запропоновані Вами права та обов'язки учасника змагань.
Просимо Вас підготувати та надати всі необхідні документи згідно умов регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів професійної футбольної ліги України сезону 2008-2009 років (стаття 19) та підписати договір про правонаступництво з Приватним підприємством ФК "Десна", а також надати письмову заяву про виключення зі складу ПФЛ ТОВ "Десна-Партнер" і включення Приватного підприємства ФК "Десна".

Джерело: Чернігівська міська рада



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1136 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar