реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 5 » ПФК "Десна-Партнер" відмовляється від своїх слів і намірів?
18:51
ПФК "Десна-Партнер" відмовляється від своїх слів і намірів?
ПФК Оприлюднене у ЗМІ повідомлення ПФК "Десна-Партнер" та черговий лист до міського голови ще раз продемонстрували непослідовність керівництва клубу, намагання відмовитися від своїх попередніх заяв. Вважає заступник Чернігівського міського голови Оксана Тунік-Фриз.
Вона підкреслила, що керівництво клубу дивується фактом передачі права на участь у чемпіонаті України з футболу серед клубів першої ліги, однак від початку саме про передачу прав на участь і йшла мова. "Коли здійснені конкретні кроки, керівництво клубу почало відмовлятися від своїх намірів", - зазначила О.Тунік-Фриз. На її думку, просто відбувається маніпулювання думкою громадськості і є намагання усіх ввести в оману.
"Чого варті попередні заяви, якщо сьогодні має відбутися судове засідання щодо отримання у довгострокову оренду стадіону імені Гагаріна? Якщо футбольну команду подарували місту, навіщо організації стадіон?", - сказала О.Тунік-Фриз.
Водночас вона уточнила, що критика діяльності робочої групи з передачі клубу є несправедливою. "Представники організації самоусунулися від участі у роботі групи і лише займаються критиканством, не надавши жодних конструктивних пропозицій", - повідомила заступник міського голови.
Для підтвердження інформації наводимо текст Протоколу загальних зборів учасників ТОВ "ПФК "Десна-Партнер" від 28.11.2008р., що був наданий у пакеті документів Чернігівській міській раді.





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1092 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar