реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 8 » Соціальний захист має стати спільною справою
12:59
Соціальний захист має стати спільною справою
Соціальний захист має стати спільною справою Шляхи вирішення проблеми всебічної допомоги людям із обмеженими фізичними можливостями вивчав сьогодні секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет під час зустрічі з адміністрацією Чернігівського інституту менеджменту і підприємництва філії Української державної академії бізнесу і підприємництва.
"У нашому інституті щороку навчаються понад 20 молодих людей з фізичними вадами, тож ми добре розуміємо весь той спектр проблем, що виникають у них із проїздом, пересуванням по місту, користуванням бібліотеками, організацією дозвілля і таке інше," – коментує директор вузу Сергій Биконя.
Секретар міськради зауважив, що ці ж питання порушували і депутати районних у місті рад, звернення подібної тематики регулярно надходять на адресу міської ради. Він розповів, яка саме робота в цьому напрямку виконується. Так, тролейбусне управління придбало два сучасні тролейбуси з низьким рівнем підлоги. Однією з умов прийняття об'єктів в експлуатацію у місті є наявність пандуса. Центральна міська бібліотека ім. М.М.Коцюбинського вже обладнана пандусом. Депутати міської ради щороку надають цільову допомогу громадським організаціям, що опікуються проблемами ветеранів, інвалідів, людей соціально незахищених категорій.
Олег Шеремет вважає, що вирішення цього складного комплексу проблем потребує ретельного опрацювання та спільної роботи усіх рівнів влади, бізнесу і громадськості.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1599 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar