реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 2 » Гімн Чернігова вперше прозвучить на День міста
23:52
Гімн Чернігова вперше прозвучить на День міста
Гімн Чернігова вперше прозвучить на День міста Конкурс на створення проекту мистецького твору – Гімну територіальної громади міста Чернігова оголошено рішенням 35-ї сесії міської ради.
З метою збереження й примноження історичних та культурних традицій, впорядкування використання місцевої символіки територіальної громади з 1 березня до 1 вересня 2009 року у Чернігові проходитиме конкурс на створення Гімну міста.
Рішенням міськради утворено комісію та організаційний комітет, а також затверджено Положення про проведення конкурсу на створення проекту мистецького твору – Гімну територіальної громади міста Чернігова.
За умовами конкурсу до участі допускаються автори незалежно від професійного рівня та громадянства, що мають подати на розгляд комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі, копію паспорта, нотний та текстовий матеріал конкурсної роботи (бажано з фонограмою на електронних носіях).
Конкурсні твори подаються до управління культури Чернігівської міської ради в термін до 1 вересня 2009 року за адресою: м. Чернігів, вул. Щорса, 23, тел. 777-051, 675-015. Всі проекти передаються комісії, яка забезпечує публікацію у засобах масової інформації перелік учасників конкурсу та найменувань їх творів.
На думку начальника управління культури міськради, заслуженого діяча мистецтв України Олега Васюти Гімн територіальної громади міста Чернігова має бути високохудожнім музично-поетичним твором, що не лише увійде до когорти символів міста, а й сприятиме вихованню патріотизму, громадянської свідомості, національної гідності молодого покоління.
Проект-переможець буде винесено на розгляд пленарного засідання сесії міської ради, а його перше офіційне виконання відбудеться під час святкування Дня міста.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1185 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar