реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 13 » Від лижних перегонів до боксерського турніру
19:14
Від лижних перегонів до боксерського турніру
Від лижних перегонів до боксерського турніру Днями в Чернігові за участю обласного відділення НОК України та обласної організації ФСТ «Колос» пройшли масові змагання з лижних перегонів під назвою «Зимова Олімпіада Чернігівщини 2009 року».
Під час урочистого відкриття всіх учасників та гостей привітав відповідальний секретар обласного осередку НОК України Микола Лазаренко.
Близько 50 спортсменів з Чернігівського, Ніжинського, Бахмацького Корюківського, Городнянського, Ріпкинського, Ічнянського та Козелецького районів вели боротьбу на лижних трасах регіону.
Перше загальнокомандне місце посіла команда Чернігівського району, яка набрала в загальному заліку 114 очок, друге місце – у представників Корюківського району (106 очок), третє – у лижників Городянського району (95 очок).
А в спортивному залі ДЮСШ «Атлет» розгорнулися справжні боксерські бої, які й визначили чемпіонів області з боксу серед дорослих, молоді та юнаків 1995-96 р.н.
У змаганнях взяли участь близько 100 чоловік із команд ДЮСШ «Атлет», спортивного товариства «Колос», спортивного клубу «Надія» та міст Чернігів, Ніжин, Прилуки, Варва, Новгород-Сіверський.
Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, дипломами та подарунками від обласного осередку НОК України.

Інформація НОК України




Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1248 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar