реклама партнерів:
Головна » 2009 » Березень » 22 » У Чернігів приїде народний депутат України Іван Заєць
08:33
У Чернігів приїде народний депутат України Іван Заєць
У Чернігів приїде народний депутат України Іван Заєць 30 березня, в понеділок, о 17.30 в Чернігові в міському Палаці культурі (палац хіміків) відбудеться звіт депутатів Чернігівської міської ради та районних рад від Української народної партії та зустріч з народним депутатом Іваном Зайцем.
Запрошуються всі бажаючі.

30 березня о 12.00 в приміщенні Чернігівської обласної організації УНП (вул. Щорса, 4) відбудеться прес-конференція з Іваном Зайцем.
Про шляхи виходу країни з кризи говоритиме на прес-конференції у Чернігові перший заступник голови Української народної партії, народний депутат України Іван Заєць. На думку політика головним рецептом антикризової кухні має стати принцип „Купуй українське”. Економічний занепад, в якому опинилася Україна в 2009 році, зумовлений передусім глибинними внутрішніми причинами. Щоб подолати кризу – говорить Іван Заєць – нині потрібні сконсолідовані та скоординовані дії влади, бізнесу та всього суспільства. Народний депутат закликає кожного свідомого громадянина в скрутний час для країни дотримуватися принципу економічного патріотизму.

Прес-служба Чернігівської міської організації УНП, Ігор Левенок, т. 8-066-149-36-73



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1266 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar