реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 9 » Повідомляє олімпійська Чернігівщина
18:01
Повідомляє олімпійська Чернігівщина
Повідомляє олімпійська Чернігівщина 4 квітня за участі Чернігівського обласного осередку НОК України був проведений 21-й Всеукраїнський легкоатлетичний пробіг вулицями міста Бахмач.
На старт, на чолі з відповідальний секретар обласного осередку НОК України Миколою Лазаренком, вийшло більше 180 учасників з міст Чернігівської, Київської, Полтавської, Сумської областей. В залежності від віку учасники долали дистанції в 3 та 6 км.
Переможці та призери отримали грамоти, медалі від обласного відділення НОК України.
5 квітня також за участі Чернігівського обласного осередку НОК України в спортивній залі ДЮСШ м. Борзна була проведена фінальна частина кубку обласної ради ФСТ «Колос» з міні-футболу.
У змаганнях взяли участь близько 50-ти учасників з 4-х команд міст та районів області.
Учасників привітав відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України Микола Лазаренко. Він вручив дипломи місцевим активістам олімпійського руху.
Переможцем розіграшу стала команда господарів з м. Борзна. Друге місце посіла команда м. Новгород-Сіверського, третє місце – у команди Ічнянського району.
Але жодна з команд не залишилися без пам’ятного подарунку від обласного осередку НОК України.

Інформація НОК України



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1134 | Теги: спорт, Чернігівщина олімпійська, Легка атлетика, НОК України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar