реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 18 » Чернігівська "Десна" виграла в київської "Оболоні"
10:43
Чернігівська "Десна" виграла в київської "Оболоні"
Чернігівська Чернігівська «Десна» в надзвичайно нервовому і непередбачуваному поєдинку здолала лідера першої ліги "Оболонь" - 3:2.
Без двох основних гравців захисту чернігівці весь перший тайм тільки те й робили, що відбивалися. Гості особливо багато гострих моментів не створили, але тотальної переваги вистачило, щоб забити гол.
На 30-й хвилині відзначився Куценко, після удару якого з середньої дистанції (прямо по центру воріт) м’яч вдарився в стійку і відскочив у сітку. Гості мали ще дві нагоди забити. Але штрафний від Мазуренка воротар «Десни» потягнув у класному стрибку, а Яворський з «точки Куценка» (див. вище) був трошечки невлучний.
А після перерви «Десну» було не впізнати. Втративши кілька нагод в перші 15 хвилин другого тайму, чернігівці протягом 2 хвилин перевернули все з ніг на голову.
Спочатку Пічкур класним дальнім ударом впритул зі стійкою захопив зненацька Штанька - 1:1. А потім Зейналов увірвався в штрафний майданчик і в боротьбі з захисником, падаючи, зумів копнути м’яча так, щоб той по дузі влетів в дальній кут воріт. Штанько, який кинувся назустріч супернику опинився в напівпозиції.
А «деснянці» не зупинялися. Могли забивати Зарицький і Зейналов (обидва рази – вище воріт). Той же Зейналов бив метрів з 22 - Штанько перевів на кутовий, витягнувши м’яч з під поперечини. Потім Гребінюк бив головою метрів з 4 після подачі кутового - знову класно зіграв Штанько.
Гості відповіли серією кутових і… голом за 5 хвилин до фінального свистка. Відзначився Малиш, якого «забули» в штрафному.
Але остання крапка була за «Десною». Черговий провал в захисті «Оболоні» і Шарпар, вийшовши сам на сам, легко пробив повз голкіпера в сітку воріт.

Джерело: офіційний сайт ФК "Десна", http://www.fcdesna.at.ua/news/2009-04-17-20



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1203 | Теги: "Десна", Гол, футбол, ФК "Десна", Матч | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Юрий • 17:24, 21.04.2009
Так тримати. Липуть треба цих пивоварів
avatar