реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 1 » Усю ніч тягали труби і все даремно
16:25
Усю ніч тягали труби і все даремно
Усю ніч тягали труби і все даремно Нещодавно до чергової частини Чернігівського райвідділу міліції надійшло повідомлення з Ладинки Чернігівського району про те, що з господарства місцевого мешканця викрадено металеві труби.
Для з'ясування всіх обставин на місце пригоди було направлено слідчо - оперативну групу.
Того дня 18 - річний ладинець разом з двома 17 - річними друзями вирішили підзаробити грошей. Поміркувавши пригадали, що проходивши повз одне з господарств вони побачили металеві труби, які вирішили вкрасти та здати на металобрухт. Тому вночі погрузили труби на двоколісний возик і перевезли їх на подвір'я до знайомого. Так як труб було чимало, то хлопцям довелося «працювати» аж до ранку. Закінчивши роботу пішли відпочивати, а по обіді наступного дня знову взялися до роботи. Домовились з наглядно знайомим чоловіком, що той купить у них ці труби але їх потрібно було перепиляти, бо занадто вже довгі вони були. І саме за цим заняттям їх застигли працівники міліції. Молодикам знову довелося добре попрацювати щоб повернути 40 труб господарю та ще й зложити їх на місце.

Стосовно них порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі до п'яти років. Ведеться слідство.

Галина Пиріг, прес-секретар Чернігівського РВ, http://kop.gov.ua/index.p....temid=2



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1306 | Теги: Чернігівщина, міліція, пограбування, злочин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar