реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 4 » В міському БЮТ знову зміна влади?
18:57
В міському БЮТ знову зміна влади?
В міському БЮТ знову зміна влади? В чернігівському міському осередку партії „Батьківщина” відбулася зміна керівництва міського та районних в місті осередків партії.
Про це сайту „ПіК: події і коментарі” повідомив депутат міської ради член фракції БЮТ В’ячеслав Лебідь. Нагадаємо, що місцевий осередок Батьківщини з 28 січня 2009 року очолює Наталія Сущенко. Але частина партійців на чолі зі Світланою Глущенок заявляє про рейдерський шлях приходу її до влади та незаконність партійних конференцій, які затвердили Наталію Сущенко на цій посаді. Натомість ця частина партійців наполягає на законності своїх партійних конференцій, згідно яких міський партійний осередок очолив Володимир Кравченко.
За словами В’ячеслава Лебідя: „28 квітня в Києві відбулося засідання Контрольно-ревізійної комісії (КРК) партії «Батьківщина» під головуванням Ярослава Федорчука з приводу визнання наших районних і міської партійної конференції. Водночас були визнані такими, що відбулися з порушеннями партійні конференції, міські та Деснянські, які відбулися паралельно і вони були відмінені. Засідання КРК визнало легітимність наших партійних конференцій. Відповідно було підтверджено легітимність нашого Бюро. Фактично відновлена справедливість, відновлено той статус-кво, який був до цього” – заявив він.
За словами В’ячеслава Лебідя керівництво міської партійної структури виглядає так: голова Бюро - Володимир Кравченко, а перший заступник міської партійної організації - Світлана Глущенок, голова Новозавдської партійної організації - Ігор Новосел і Деснянської - Олег Русін.
Що ж до долі Наталії Сущенко, Лебідь повідомив, що „оскільки вона проводила не виважену позицію, їй було винесено догану і вона зараз є виконуючою обов’язки заступника обласної партійної організації”.
Крім того, Світлана Глущенок повідомила, що на сьогоднішній день вона очолює фракцію БЮТ в міській раді. А В’ячеслав Лебідь пояснив, що документи в міській раді зареєстровані саме на Світлану Сергіївну, як голову фракції. Додамо, що у вересні 2008 Світлана Глущенок заявляла, що дає дорогу молодим і фракцію очолює Олександр Тарасовець. (Відповідні інтерв’ю зафіксовані: http://www.webtv.net.ua/114/ та http://www.webtv.net.ua/110/
В обласному осередку БЮТ наразі не коментують озвучену В’ячеславом Лебідем інформацію. Прес-секретар чернігівського БЮТ Сергій Семененко сказав, що в них допоки немає офіційного рішення КРК і тому коментувати нема чого. А щодо заяв однопартійців, то „Нехай це буде на їхній совісті” – сказав прес-секретар.
Протистояння в місцевому БЮТі повязують із змаганням щодо впливу на місцевий осередок між відомим в Чернігові прилуччанином депутатом ВР від БЮТ Валерієм Дубілем та ще одним нардепом від БЮТ, не менш відомим в області будівельником, головою Чернігівського обласного осередку „Батьківщини” Іваном Куровським.

Джерело: ПіК: події і коментарі, http://pik.cn.ua/



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1327 | Теги: зміна керівництва, Світлана Глущенок, БЮТ, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar