реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 6 » Олімпійська Чернігівщина інформує
20:10
Олімпійська Чернігівщина інформує
Олімпійська Чернігівщина інформує Травневі свята на Чернігівщині ознаменувалися відразу цілим рядом олімпійських заходів.
Так, за участі Чернігівського обласного осередку НОК України в м. Городня був проведений обласний фестиваль "Рух заради здоров’я" серед дітей-сиріт вихованців спортивних шкіл. У естафетах та футбольних зустрічах взяли участь більше 50 учасників з команд міст Чернігів та Городня, а також с. Червоний Хутір Новгород-Сіверського району.
Більше 70 учасників з команд Чернігівської та Київської областей на території Валу м. Чернігова змагалися у відкритому традиційному велоралі «Дорогами вогняних літ», присвячене Дню Перемоги.
Втім, найкращих визначали не лише на суші. За ініціативи відділення НОК на річці Стрижень в Чернігові були проведені Всеукраїнські відкриті змагання з веслування на байдарках і каное пам`яті МСМК Анатолія Кошарного під гаслом «Олімпійці серед нас». На старт вийшли близько 150 учасників з 11 команд Чернігівської, Київської, Кіровоградської областей, які виявляли найсильнішого у 12 видах програми.
Переможці та призери змагань отримали пам’ятні подарунки та нагороди від відповідального секретаря олімпійського осередку Миколи Лазаренка.

Інформація НОК України



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1121 | Теги: Чернігівщина, спорт, НОК | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar