реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 30 » На Чернігівщині пройшов I міжнародний спортивний фестиваль «Поліська родина-2009»
11:23
На Чернігівщині пройшов I міжнародний спортивний фестиваль «Поліська родина-2009»
На Чернігівщині пройшов I міжнародний спортивний фестиваль «Поліська родина-2009» Днями в Корюківці (Чернігівська обл.) за участі обласного осередку НОК України відбувся І міжнародний спортивний фестиваль «Поліська родина-2009».
У заході взяли участь команди сімей Климівського району (Росія), Вєтківського району (Білорусь) та Корюківського району. У складі кожної команди було по 6 сімей (тато, мама, дитина 9-11 років).
Фестиваль розпочався урочистим відкриттям, з врученням традиційних короваїв та виконанням державних гімнів братніх держав.
На майданчику вирували пристрасті, адже татусі змагалися в першості з міні-футболу, мами взяли участь в змаганні з волейболу, діти визначалися, хто сильніший багатоборець. А кульмінацією змагань стали комплексні естафети, в яких брала участь вся родина.
В підсумку за чотирма видами змагань місця розподілилися наступним чином: команда з Вєтки посіла ІІІ місце, команда з Климова – ІІ, а перемогли господарі фестивалю. В складі корюківської команди були родини Піддубних, Кошових, Олещенків, Кир’янів, Доценків, Мірошниченків.
Учасників привітав відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК Микола Лазаренко та вручив всім учасникам командні кубки, медалі, дипломами та цінні подарунки.

Інформація НОК України



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1338 | Теги: Чернігівщина, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar