реклама партнерів:
Головна » 2009 » Червень » 2 » Намалюй своє місто
15:35
Намалюй своє місто
Намалюй своє місто До Міжнародного Дня захисту дітей, який відзначається у всьому світі з 1950 року, у Чернігові перед будівлею міської ради відбувся фестиваль дитячих малюнків на асфальті під назвою "Намалюй своє місто". Захід організований відділом у справах сім‘ї та молоді міської ради за участі міського центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді у рамках традиційної акції "Чернігів – територія радості!"
У барвистих малюнках перед центральним входом до міської ради відобразився дитячий світогляд, прекрасний і щирий, ще позбавлений "дорослих" проблем, сповнений неосяжної радості та очікування добра.
Учасників заходу привітав міський голова Олександр Соколов. Він підкреслив, що діти люблять і знають своє місто, адже у їх "кольорових мріях" зображені древні собори, церкви, фонтани та переважає життєстверджуючий настрій: сонце й квіти. "Приємно відзначити, що діти вірять в майбутнє Чернігова!"- наголосив міський голова.
О.Соколов зауважив, що кожного року до Дня захисту дітей у місті обов'язково проводитимуться заходи, які сприятимуть даруванню маленьким чернігівцям святкового настрою, щасливих посмішок і радісного дитинства.
Дитячий фестиваль супроводжувався веселою ігротекою, розвагами та жартами, а учасники циркової студії "Менестрелі" підготували для дітей циркову міні-виставу.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1422 | Теги: діти, Чернігів, День захисту дітей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar