реклама партнерів:
Головна » 2009 » Червень » 27 » Чернігівська молодь пропонує міському голові зустрічатися частіше
15:47
Чернігівська молодь пропонує міському голові зустрічатися частіше
Чернігівська молодь пропонує міському голові зустрічатися частіше Чернігівський міський голова Олександр Соколов напередодні Дня молоді зустрівся з лідерами та волонтерами молодіжних громадських організацій обласного центру.
Міський привітав учасників зустрічі з Днем молоді, вручив Почесні грамоти та подяки.
О.Соколов підкреслив, що в усі часи молодь – рушійна сила перетворень, перспективна генерація суспільства, яка розбудовуватиме майбутнє. Сучасні молоді юнаки та дівчата беруть активну участь у громадському житті міста, прагнуть вирішувати молодіжні проблеми. Так, в обласному центрі зареєстровано понад 100 молодіжних громадських організацій. Серед них – 84 молодіжні організації об’єднують понад 5 тисяч молодих хлопців і дівчат. Також спостерігається постійна тенденція до зростання кількості молодіжних організацій.
За словами міського голови, кожного року з міського бюджету виділяються кошти для проведення молодіжних заходів. Це молодіжні фестивалі “На всю котушку” та “Хрущ” (який до речі проводитиметься уже вп’яте), присвячені Дню молоді, “Фестиваль студентських сімей” та “Студент року” до Міжнародного Дня студентів, конференції, Міжнародні фестивалі КВН та СТЕМ, міські молодіжні турніри інтелектуальних ігор, музичні, танцювальні програми, “круглі столи”, семінари, тренінги, спортивні змагання тощо.
Суттєвим доробком у напрямку співпраці з “третім сектором” О.Соколов вважає проведення конкурсів проектів програм, розроблених громадськими організаціями стосовно дітей та молоді міста. З кожним роком кількість поданих проектів, а відповідно і організацій, що їх подають, зростає. Цього року відділ у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради також провів конкурс проектів програм, що реалізовуватимуться громадськими організаціями у 2009 році. Всього на конкурс було подано 16 проектів. Конкурсна комісія визначила проекти-переможці за 10 напрямками.
Спілкуючись з міським головою, чернігівська молодь запропонували зустрічатися частіше. О. Соколов позитивно оцінив таку пропозицію, оскільки на його думку, користь від цього буде взаємною – і для влади, і для молоді, яка має активну життєву позицію.

Джерело: Синельник Ірина



Категорія: Молодь | Переглядів: 1462 | Теги: Соколов, молодь, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar