реклама партнерів:
Головна » 2009 » Липень » 22 » У Чернігові створять екологічну інспекцію
12:38
У Чернігові створять екологічну інспекцію
У Чернігові створять екологічну інспекцію У Чернігові створять екологічну інспекцію.
Про це повідомив міський голова Олександр Соколов. Свою позицію він озвучив під час зустрічі з Черкаським міським головою Сергієм Одаричем, який перебував в обласному центрі Чернігівщини задля ознайомлення з досвідом ЖКГ.
За словами О.Соколова, у Чернігові наразі є потреба посилити контроль за дотриманням Правил благоустрою міста.
"Ми врахуємо досвід інших міст і створимо муніципальну екологічну інспекцію", - сказав міський голова Чернігова. Він також уточнив, що фінансуватиметься новий структурний підрозділ міської ради з міського бюджету – з екологічного фонду.
"У мене є сподівання, що з початком роботи екоінспекції цей фонд наповнюватиметься більш суттєво", - зазначив О. Соколов.
Пропозиції щодо створення екологічної інспекції будуть винесені на розгляд сесії міської ради у серпні. А до цього часу Чернігівський міський голова пообіцяв відвідати Черкаси, де екологічна інспекція вже працює півроку.
За інформацією С.Одарича, ефект від роботи екологічних інспекторів є досить відчутним, оскільки у 6 разів зросла кількість протоколів про адміністративні порушення та стягнень. "Завдяки роботі інспекції вдалося розділити функції видачі дозволів і контролю щодо благоустрою міста, адже до цього була ситуація, коли установа чи організація видавала дозвіл на певні роботи чи діяльність, а потім себе контролювала", - пояснив Черкаський міський голова.

Ірина Синельник



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1739 | Теги: екологія, Чернігів | Рейтинг: 1.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar