реклама партнерів:
Головна » 2009 » Серпень » 1 » На Чернігівщині продовжується «червона лихоманка»
22:46
На Чернігівщині продовжується «червона лихоманка»
На Чернігівщині продовжується «червона лихоманка» На сесії Щорської районної ради комуністи повторно намагалися «протягнути» рішення щодо використання радянської символіки під час святкування Дня перемоги.
Нагадаємо, що перша спроба узаконити на свято Перемоги червоні прапори в цьому органі місцевого самоврядування в квітні місяці з тріском провалилася. Депутати навіть не розглядали «червоний» проект рішення через блокування його представниками фракції Української народної партії, що викликало незадоволення «лівих» народних обранців та присутнього на сесії мера м. Щорс, який представляє КПУ.
Другу частину дійства розіграли 31 липня 2009 року під час пленарного засідання сесії Щорської райради.
Аргументи ініціаторів – комуністів та опонентів - з фракції УНП після першої спроби не сильно змінилися як, власне, й результат розгляду питання.
Попри те що прихильники радянської символіки знайшлися навіть в фракціях Блоку Литвина та БЮТ, для прийняття рішення не вистачило сімох голосів. Червоних прапорів із радянською символікою на День перемоги органи влади, підприємства та установи на теренах Щорського району вивішувати не будуть.
Подібний проект рішення на минулому тижні також завдяки зусиллям УНП не був підтриманий і в Талалаївській районній раді Чернігівської області.

Ігор ЛЕВЕНОК



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1374 | Теги: УНП, червоні прапори, Чернігівщина, комуністи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar