реклама партнерів:
Головна » 2009 » Серпень » 26 » Національний заповідник «Чернігів стародавній» пропонує ДАІ «нагородити» депутата міськради Івана Донця. Фото
20:58
Національний заповідник «Чернігів стародавній» пропонує ДАІ «нагородити» депутата міськради Івана Донця. Фото
Національний заповідник «Чернігів стародавній» пропонує ДАІ «нагородити» депутата міськради Івана Донця. Фото Фотоконкурс на кращу парковку на території Валу стає все популярнішим. І вже є перший претендент на І місце.
У четвер, 20 серпня 2009 р., на площадку до Чернігівського колегіуму на «крутій» машині «залетів» депутат міськради Іван Донець. Очевидно, пан Іван захотів подивитися на пам’ятник гетьману Мазепі.
Працівники Національного заповідника намагалися йому пояснити, що на територію Валу в’їзд на автомобілі заборонено. Але народний обранець вважає, що депутату їздити всюди дозволяється.
24 серпня Іван Донець приїхав на Вал вже на іншій машині – пролетарській. До речі, «злі язики» розповідають, що на партійні заходи пан Іван їздить лише на старенькому авто.
Ми пропонуємо поглянути на обидві машини депутата міськради, сподіваємося що і Державтоінспекція побачить фото і пояснить пану Івану правила дорожнього руху. А заодно й вручить «нагороду» народному обранцю.

Нагадуємо, Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» оголосив «конкурс» на кращу парковку на території Валу. І запропонував міській Державтоінспекції роздавати «нагороди» порушникам, тобто проводити з ними відповідну роз’яснювальну роботу.

Джерело: "Чернігів стародавній"





Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1396 | Теги: Іван Донець, Чернігів, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar