реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 31 » 2 вересня. Бізнес Фестиваль у Чернігові «Разом до успіху»
22:03
2 вересня. Бізнес Фестиваль у Чернігові «Разом до успіху»
2 вересня. Бізнес Фестиваль у Чернігові «Разом до успіху» 2 вересня у Чернігові відбудеться Бізнес Фестиваль «Разом до успіху».
Святкова кавалькада від Красної площі до Центрального парку культури та відпочинку (ЦПКВ).

МЕТА
Створити нове свято вражень та емоцій в місті. Зміцнення корпоративного духу трудових колективів на підприємствах. Показати не тільки свою продукцію\послугу, а й креативно прорекламувати команду, яка її виготовляє.
Захід буде проходити в грецькому стилі. Бог торгівлі Гермес з Німфами веде Бізнес до Олімпу. Гермес — у древнегрецькій міфології — бог торгівлі, прибутку, розумності, спритності та красномовства, які дають багатство і дохід в торгівлі. Покровитель Глашатаїв.
Провідником від підприємства буде Глашатай — сама відповідальна на підприємстві людина. Глашатай перший з прапором підприємства та технікою\тваринами стає на №…., отриманий при реєстрації, який написаний крейдою по колу площі. Глашатай йде першим у голові свого підприємства під №…….. за ним стають машини\тварини. Після команди «Рухаємось» Глашатай з прапором починає рух, далі їде транспорт чи йде тварина, а потім підтягуються працівники підприємства. До команди «Рухаємось» працівники знаходяться поруч з Глашатаєм але не вишиковуються в колону.

План заходу:
9:30 — Реєстрація в палатці біля театру ім. Шевченка та отримання № в ході та пазла з своїм логотипом;
10:00 –10:30. Офіційне відкриття першого БІЗНЕС ФЕСТИВАЛЮ.
Запрошення на сходи Олімпу керівників підприємств з пазлом свого логотипу для створення Бізнес Карти Чернігівської області. Після створення карти керівники залишаються на сходах Олімпу. Бізнес карта буде перевезена до фотозони ЦПКВ для фотографування.
Виступи народних депутатів від Чернігівщини, лідерів громадських організацій підприємців, представників від великих, середніх та малих підприємств.
10:30 –11:30. Святкова Кавалькада – хода від Красної площі до ЦПКВ. В голові колони карета з Гермесом та Німфами, оркестр. По ходу до ЦПКВ можна роздавати рекламу, проводити фотосесії із зустрічними містянами.

Що необхідно зробити:
1. Подати заявку для участі на електронну адресу ngoapelsin@gmail.com чи через ФБ Ірина Черенько, тел.(063) 706 26 60, (067) 94 58 330, (0462) 93 00 13
2. Мати прапор підприємства чи торгової марки 1х1,5 м на дерев’яному древку 2 м.
3. Надіслати логотип своєї компанії в якісному форматі для виготовлення БІЗНЕС КАРТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ до 20 серпня 2017 року на ел. ад. ngoapelsin@gmail.com
4. Креативно продумати, як Ваше підприємство буде виглядати у святковій Кавалькаді. Можна використовувати коней, тварин, машини, велосипеди, самокати та ін. Фірмовий одяг, костюми, незвичайні зачіски, яскраво розкрашені обличчя, маски та обручі є обов’язковим атрибутом свята.
5. Можна придумати кричалку. Наприклад: «Кращий в світі крахмал, виготовлює ВИМАЛ». Яку викрикуємо чотири рази за ходу: 1) напроти Шевченка, 13; 2) напроти Чернігівського ЗАГСу; 3) За Красним мостом, напроти зупинки громадського транспорту за напрямком до центру міста; 4) напроти центрального входу в ЦПКВ.
6. Пропонуємо взяти участь у Кавалькаді не тільки працівників Вашого підприємства, а і родини працівників, клієнтів.

ПРАВИЛО. Чим більше учасників від одного підприємства, тим ближче місце до голови Кавалькади.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ. Організатори заходу проводять вперше таку ходу. Прохання бути уважними та допомагати їм в організації процесу. Не критикувати строго, а говорити зауваження по суті.

Відповідальна особа: Юрій Ткач.







Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1085 | Теги: бізнес, фестиваль, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar